Vennene bekymret for Moore

(14.10.2011, sist oppdatert 14.10.2011)

Utroskapsryktene tærer på Demi Moores helse, mener bekymrede venner av filmstjernen.

Verken Ashton Kutcher eller Demi Moore har kommentert utroskapspåstandene som vil ha det til at Kutcher var utro til gagns under en fest i San Diego for noen uker siden.

 

Flere nettkilder melder imidlertid at Demi Moore skal ha kontaktet skilsmisseadvokat - og at hun nå har gitt opp å redde ekteskapet. Samtidig har de to blitt observert sammen på Kabbalah-senteret og på campingtur. Men vennene fortviler:

 

48-årige Moore, som var svært slank i utgangspunktet, er nå blitt synlig tynnere.

 

- Hun er så tynn, det er vondt å se på, sier en venn til kjendismagasinet US. En annen kilde sier også at vekttapet ikke skyldes forfengelighet men at det er et synlig tegn på den tøffe tiden filmskuespilleren går igjennom. - Det tærer på henne, sier kilden.

 

Samtidig har Ashton Kutcher (33) også sine bekymringer. Seertallene til komiserien «Two And A Half Men» stuper etter den gode starten. Premiereepisoden samlet 28,7 millioner seere, mens den episoden som ble sendt mandag «bare» kapret 15,8 millioner seere.

 

- Ashton frykter dalende seertall hver uke. Vi må minne ham på at sesongpremieren av «Two And A Half Men» i fjor med Charlie Sheen så vidt rundet 16 millioner seere, sier en kilde nær Kutcher. Den samme kilden avslører også at Kutcher er nervøs for at skilsmissepapirer skal dumpe ned i fanget hans.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no