Susan Boyle drømmer om kjærlighet

(14.10.2011, sist oppdatert 14.10.2011)

Susan Boyle drømmer fremdeles om en kjæreste. Men i stedet blir det en ny katt, som hun oppkaller etter Simon Cowell.

- Alle liker vi tanken på å dele livene våre med noen som vil beskytte og ta vare på oss. Jeg er mye alene, og den spesielle personen har ikke dukket opp enda, sier Boyle (50) til The Sun.

 

Sangfuglen som dukket opp fra det blå i 2009, og for lengst er blitt millionær på sin gullstrupe med 14 millioner solgte eksemplarer av sine to første plater, medgir at det har kommet «en del tilbud i posten».

 

- Og noen av de bildene de har sendt meg, herregud. La oss bare si at de ikke passer for meg. Bare Donny Osmond har virkelig vekket min interesse, og han er opptatt, sier hun om den gamle stjernen som hun lyttet til musikken til som ung - og som hun nylig fikk møte i USA.

 

At hun lengter etter kjærlighet, har også inspirert tittelen på hennes kommende tredjealbum, «Someone To Watch Over Me», som slippes 25. november i Norge. Men i intervjuet understreker hun at hun ikke føler seg ensom og isolert mer.

 

- Dørene har åpnet seg, og folk jeg har møtt har lært meg å oppføre meg bedre, mindre barnslig. Jeg har vokst opp litt, blitt mer selvsikker og sosial. Jeg var smertefullt sjenert tidligere, men nå har det kommet dit at jeg snakker hull i hodet på folk.

 

Hun bor fremdeles i det kommunale huset hun delte med moren, til tross for at hun kjøpte seg nytt hus i fjor. Det synes hun er «for fint» - og bruker til å øve i. Katten Pebbles får snart selskap av en ny, stor, sort pus, som Susan Boyle har tenkt å kalle «Simon».

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no