- Moore vil skilles

(10.10.2011, sist oppdatert 10.10.2011)

Kilder nær Demi Moore hevder skuespilleren nå ønsker å skille seg fra den langt yngre kollegaen Ashton Kutcher - etter stadige rykter om utroskap.

Ashton Kutcher (33) har nå tatt over roret i komiserien «Two And A Half Men» og tilbringer langt mindre tid med sin 48-årige kone, Demi Moore. Og nylig kom påstandene om at Kutcher har vært utro med partyjenta Sara Leal - en historie som også underbygges av paparazzibilder. Kilden sier følgende om Moores reaksjon:

 

- Hun var desperat etter å redde ekteskapet. Men Sara Leal-historien er vanskelig for Kutcher å benekte på grunn av alle partybildene som verserer.

 

Flere vitner har også snakket til mediene om den angivelige festen i et hotellrom i San Diego nylig, der utroskapen skal ha funnet sted. Og detaljene er nok ikke lystig lesning for Moore, som nå altså skal ha fått nok. Ifølge ShowbizSpy.com har hun derfor hyret skilsmisseadvokat. Paret sies å være god for 200 millioner dollar.

 

Men det er motstridende informasjon vedrørende et eventuelt brudd. Samtidig som enkelte nettsteder hevder at Moore var i kontakt med skilsmisseadvokat så sent som fredag, hevdes det andre steder at hun samme dag ble observert arm i arm med Kutcher. De skal han kommet sammen til en seremoni i Kabbalah-senteret i Los Angeles.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no