Kate måtte huske på å gråte

(04.10.2011, sist oppdatert 04.10.2011)

Kate Winslet sier hun er blitt «for god» til å holde masken. Hun måtte bli fortalt at hun trengte å gråte ut da hun og ektemannen Sam Mendes ble separert i fjor.

Hun sier hun stengte sine egne følelser inne for å beskytte barna, Mia (11) som hun har med sin første ektemann, og Joe (7), som hun fikk med Mendes.

 

- Som kvinne, særlig når du har barn, blir du flink til å holde det gående, nesten for flink. Du vet hvordan det er, når du først åpner lokket, så er det så mye der at du ønsker du ikke hadde gjort det likevel. Noen måtte legge en hånd på skulderen min, en homofil venn faktisk, og si «det er greit, du kan gråte for dette, og kanskje burde du gjøre det», sier hun til Harper‘s Bazaar.

 

Kate Winslet og Sam Mendes var sammen i nesten syv år, og hun hevder de klarte å oppføre seg «som voksne» når ekteskapet gikk mot slutten.

 

- Uansett hvor hardt det har vært for meg, har det vært like hardt for ham, sier Winslet - som det nå ryktes er sammen med Richard Bransons nevø, nyseparerte Ned Rocknroll. De to skal ha funnet tonen etter den dramatiske brannen på Bransons ferieøy i Karibia tidligere i høst.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no