McCartney på vift igjen

(23.03.2007, sist oppdatert 23.03.2007)

Sir Paul McCartneys venner jubler. Endelig har den snart fraskilte musikklegenden begynt å gå på vift igjen.

Paul McCartney (64) er ifølge britisk sladrepresse betatt av Sabrina Guinness (52) - et medlem av den styrtrike Guinness-familien. Sabrina ble i yngre dager koblet til både prins Charles og Sir Mick Jagger.

 

Single McCartney plukket opp Guinness onsdag kveld i hennes Notting Hill-hjem i London, men da han oppdaget at de ble fulgt av paparazzifotografer, satte han henne av hos en venn - og gikk på restaurant med datteren Stella i stedet.

 

Men ifølge venner har han og Guinness vært ute på vift flere ganger. En kilde sier til The Sun: - Vennene hans er desperate etter å få ham til å begynne å leve igjen. Folk som Sabrina gjør det mulig for ham å komme seg videre.

 

Guinness har aldri vært gift, men på 70-tallet var arvingen til Guinness-formuen stadig koblet til kjente menn som Mick Jagger, Bryan Ferry, Jack Nicholson, Michael Douglas og prins Charles. Mange trodde forholdet til arveprinsen var svært seriøst, og Guinness selv har bekreftet at hun en tid gikk i prinsesseskole for å læres opp til å bli britenes neste dronning.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no