Hugh Jackman vil beholde skjorten på

(27.09.2011, sist oppdatert 27.09.2011)

Når Hugh Jackman skal spille rollen som straffangen Jean Valjean i den nye filmatiseringen av «Les Misérables», vil han helst slippe å dukke opp i bar overkropp.

Jackman, som viser overkroppen ustanselig i rollen som Wolverine, fleiper til filmnettstedet Collider om at folk vil begynne å tro at han har det i kontrakten sin at han vil vise seg med bar overkropp - dersom det også skjer i «Les Misérables».

 

Jackman forteller følgende fra møtet med filmens regissør, Tom Hooper:

 

- Jeg sa til ham «jeg kan si til deg med én gang, at dersom du viser meg uten skjorte, vil folk si at du bare gjør bare det Jackman krevde i kontrakten. Da svarte Hooper at »jeg tror ikke at vi trenger å gjøre det uten skjorte". «Bra», sa jeg. Så når filmen kommer, vil dere få se.

 

En av de første scenene i «Les Misérables» viser Valjean som blir pisket i straffangeleiren. Innspillingen begynner på nyåret, etter at Hugh Jackman først har spilt i et teaterstykke på Broadway. Og fra den franske straffangen er det tilbake til Wolverine-rollen, der film nummer to denne gangen skal foregå i Japan.

 

- Det blir et eklektisk år, sier Jackman, som ser frem til at det «blir mer damer» i den kommende Wolverine-filmen: - Det blir en kjærkommen forandring fra den forrige, som var svært testosterontung.

(©NTB)

 

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no