Taylor Lautner dumpet Lily Collins

(26.09.2011, sist oppdatert 26.09.2011)

Kanskje Lily Collins kan finne trøst i en av pappa Phil Collins‘ rolige ballader? Hun ble nemlig dumpet av Taylor Lautner - bare en uke før filmen de begge spiller i hadde premiere.

De spiller begge to i «Abduction», en film om en unggutt som legger ut på leting etter sannheten om sitt eget liv, etter at han finner et barnebilde av seg selv på et nettsted for bortførte barn.

 

Det var nettopp på filmsettet at Lily (22) og Taylor (19) fant tonen. Han sa i et intervju med bladet Seventeen at «man føler en form for kjemi eller forbindelse når du leser manus med noen for første gang, og det var fullstendig sant når det gjaldt Lily».

 

Men kjemien gikk visst raskt over: Ifølge Us Magazine var det Taylor Lautner som sa takk for seg. Ifølge kilder «ønsker han å være singel en stund».

 

Dermed føyer musikerdatteren Lily Collins seg inn på listen over «Twilight»-sjarmørens ekskjærester og eksmotspillere, som toppes av Taylor Swift - som han spilte mot i «Valentine‘s Day» i 2009 og datet i tre måneder. Samme år ryktes det også at han hadde noe på gang med Justin Biebers nåværende kjæreste, Selena Gómez. De spilte ikke i samme film - men var på innspilling i samme by, Vancouver, samtidig.

 

«Abduction» har norsk premiere 7. oktober.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no