Anderson: - Blir nok gammel med Tommy

(13.09.2011, sist oppdatert 13.09.2011)

Pamela Anderson utelukker ikke en gjenforening med eksmannen Tommy Lee - og innrømmer at hun ser for seg at de blir gamle sammen.

44 år gamle Anderson har to sønner med rockerebellen og trommisen Tommy Lee. Guttene er blitt 15 og 13 år gamle, og Anderson forteller i et nytt intervju at både hun og guttene har tett kontakt med Lee.

 

Under et intervju med magasinet New! fikk hun spørsmålet om hun kunne tenke seg en «gjenforening» med eksen, og svarte: - Du vet aldri. Livet er kort. Noen ganger ser jeg for meg at vi kjører rundt sammen med hver vår rullestol - uten tenner. Vi er gode venner. Jeg herser stadig med ham.

 

Pamela har søkt lykken i andre menn også, og giftet, og skilte seg nokså fort og spontant med rockeren Kid Rock og Hollywoodfenomenet og filmprodusenten Rick Salomon. Det er fortid nå, men hun utelukker ikke aet nytt ekteskap i løpet av framtiden.

 

- Jeg ville gjort det igjen. Jeg vil at ungene skal se meg gift og lykkelig, på tradisjonelt vis. Vi har hatt et utradisjonelt liv - men jeg er en romantiker, så jeg tror det ligger i kortene. Men jeg vil ikke ha noen som er yngre enn meg. Jeg vil være den unge og hotte i forholdet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no