Franco valgte studier foran Kidman

(31.08.2011, sist oppdatert 31.08.2011)

James Franco valgte studiene ved Yale-universitetet fremfor teaterrollen der han skulle spille mot Nicole Kidman.

De to skulle stått på Broadway-scenen sammen i Tennessee Williams-oppsetningen «Sweet Bird of Youth». Der skulle Kidman (44) spilt den aldrende skuespilleren som blir utnyttet av gigoloelskeren som hjelper henne med filmcomebacket. Dette ville blitt Francos Broadway-debut, melder IMDb.com.

 

Men selv for den angivelig arbeidsnarkomane James Franco (33) blir studier og teaterrolle for mye. Denne gangen velger han Yale-studiene, der han prøver seg på doktorgraden i engelsk.

 

Franco hoppet i sin tid av collegeutdannelsen for å bli skuespiller, men har siden vendt tilbake ved flere anledninger - og blant annet studert fransk, Holocaust, amerikansk litteratur, filosofi og design. Neste år er han tatt opp ved universitetet i Houston, blant de 20 av 400 søkere som kom gjennom nåløyet, til doktorgradsstudier i litteratur og kreativ skriving.

 

- Jeg går på skole fordi jeg elsker å være sammen med folk som er interessert i det samme som jeg. Jeg studerer ting jeg elsker, så det er ingen plikt, har James Franco tidligere uttalt til Washington Post.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no