Spears: - Ville gjerne vært lærer

(26.08.2011, sist oppdatert 26.08.2011)

29-årige Britney Spears, som er mor til guttene Sean Preston (5) og Jayden James (4), forteller at læreryrket tiltaler henne.

På spørsmålet om hva hun kunne snust på av alternative karriereveier dersom popkarrieren slo feil, svarer hun:

 

- Å være mamma. Den biten ville nok vært uforandret ettersom jeg allerede er veldig bevisst på å være mor og oppdra barna mine. Men karrieremessig ville jeg nok sannsynligvis valgt læreryrket.

 

Hun fortsetter: - Jeg elsker unger. Og med tanke på det jeg holder på med så er møtet med fansen før showene mine noe av det beste. Spesielt de yngre er morsomme å møte. De er alltid så søte.

 

Spears sier også at hun ikke vil hatt noe imot det dersom sønnene ønsket å prøve lykken i underholdningsbransjen. Men hun understreker videre i intervjuet med Popjustice:

 

- Jeg ville holdt øye med dem. Dersom det er det de vil gjøre, må jeg la dem gjøre det - men jeg ville vært veldig beskyttende. Jeg ønsker jo ikke å sende dem inn i bransjen med frykt, og det er jo heller ingen som virkelig kan forberede deg på dette livet. Derfor måtte jeg stolt på dem og håpet at de hadde de rette instinktene når det kommer til rett og galt, samt gitt dem veiledning underveis. Jeg tror jeg har erfaringen til det.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no