Winslet bar Bransons mor ut av flammene

(23.08.2011, sist oppdatert 23.08.2011)

Kate Winslet er ikke heltinne bare på film. Da milliardær Richard Bransons hus på Jomfruøyene brant, bar hun hans gamle mor Eve ut i trygghet.

- Stor takk til Kate Winslet. Det var hun som bar min mor ut av huset. Hun tok henne i armene og kom seg ut av huset så raskt som mulig. Min mor er 90 år og i stand til å gå, så det var mest for at det skulle gå raskere. Men Kate var flott!, sier Branson til The Sun, og legger til om skuespillerens reaksjon:

 

- Hun sa det var som å være med på en filminnspilling, der du bare venter på ordet «kutt» - som ikke kom. Det var ganske surrealistisk for henne å være i en ekte situasjon som det.

 

Det var søndag at luksushuset, ifølge avisen verdt over 800 millioner kroner og beliggende på Necker Island, ble flammenes rov. «Titanic»-skuespilleren og barna Mia og Joe var gjest der sammen med rundt 20 andre, mens Branson selv bodde i en nabovilla.

 

Det ble fullstendig ødelagt etter brannen, forårsaket av et lynnedslag, men Branson sier han akter å bygge det opp igjen i tide til datteren Hollys bryllup senere i år.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no