Katherine Schwarzenegger: - Alt har en grunn

(12.08.2011, sist oppdatert 12.08.2011)

I et nytt intervju snakker Arnold Schwarzeneggers datter blant annet om livet med berømte foreldre - som til slutt gikk gjennom en opprivende skilsmisse.

Å leve med Schwarzenegger-etternavnet var tungt i skoleårene, forteller Katherine Schwarzenegger (21) til Harper‘s Bazaar. Men hun roser foreldrene som skjermet dem i barneårene. Men da skandalen var et faktum, og sannheten om at Schwarzenegger har en sønn med hushjelpen kom for dagen, fikk hun plutselig oppleve berømmelsen skyggeside på en voldsom og plutselig måte, forteller hun. - Jeg kunne gå ut til lunsj og 20 personer sto og skrek til meg. Det var upassende - folk prøvde å provosere meg ut av balanse.

 

Arnold-datteren forsøkte å unngå alt oppstyret ved å fly til London. Her fikk hun også terapi. Hun sier også at hun unngår å lese om foreldrenes skilsmisse i sladrepressen. - Jeg er fokusert på familien min og tenker på at alle tross alt har det bra, i stedet for å henge meg opp i sladder.

 

Men også før skandalen var det et åk å bære Schwarzenegger-navnet, forteller hun. Særlig på videregående skole var det problematisk. - Jeg tenkte på å endre navn, spesielt da jeg begynte å date. Det er helt umulig.

 

Men datteren av Maria Shriver og Arnold Schwarzenegger tror fullt og fast at alt som skjer, skjer på grunn av en dypere mening: - Det er kanskje vanskelig å se det der og da, hvorfor ting skjer, men jeg tror det er slik. Jeg liker også å tro at Gud ikke gir deg ting du ikke kan håndtere, sier hun i intervjuet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no