Nye påstander om Pitt-bruddet

(08.08.2011, sist oppdatert 08.08.2011)

I biografien «Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon - Arnon Milchan», beskrives det hvordan Jennifer Aniston i sin tid kastet Brad Pitt på dør.

Det famøse bruddet mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston fant sted i 2005. Men fortsatt spekuleres det mye rundt bruddet og Pitts raske «skifte» til Angelina Jolie.

 

I en ny biografi får vi angivelig vite hva som egentlig skjedde. Hollywood-innsideren Arnon Milchan skriver at Pitt la kortene på bordet og fortalte Aniston at han hadde falt for Jolie. Dette skal han angivelig ha gjort mens innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» fortsatt pågikk. Det førte til at Aniston måtte leve med at mannen hun var gift med vendte tilbake til filmsettet - og Jolie. Resultatet var at hun nektet Pitt å komme hjem igjen. Hun kastet ham rett og slett på dør, hevdes det i boka.

 

Milchan har litt av en livshistorie, med både filmprodusent, israelsk etterretningsagent og våpenhandler på CV-en. Det var som filmprodusent han ifølge seg selv fikk se på nært hold hva som skjedde da Pitt og Jolie falt for hverandre. Det hevdes at det var ham som introduserte de to skuespillerne for hverandre - og han skal straks ha følt en gnist mellom de to.

 

«En lidenskapelig romanse vokste fram, men det var bare et problem. Pitt var gift. Da Aniston kastet ham på dør brøt helvete løs», heter det i boka.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no