Gene Simmons fridde

(27.07.2011, sist oppdatert 27.07.2011)

Kiss-stjernen Gene Simmons (61) skryter av å ha gått til sengs med 4.600 kvinner og har alltid hevdet han ikke ville gifte seg. Nå har han fridd - foran kamera.

I denne ukes sesongfinale av hans egen realityserie «Gene Simmons‘ Family Jewels» får seerne oppleve at han frir til sin partner gjennom 25 år, Shannon Tweed (54).

 

Under en ferietur til Belize går Simmons ned på kne på stranden - og frir til den tidligere Playboy-modellen og moren til hans to barn, melder Daily Mail - som har fått en sniktitt på episoden.

 

- Jeg har så mye bagasje, men du er min eneste venn og den eneste jeg elsker - og noensinne vil elske, sier en følelsesladd Gene Simmons mens kamera ruller og Shannon Tweed hulker. Nylig kom det frem at hun er lei av Simmons‘ evige flørting med andre kvinner, noe som førte til rykter om brudd.

 

Tidligere i episoden røpet Simmons frierplanene for parets barn, 19 år gamle Sophie og 22 år gamle Nick, som knapt tror faren. Men Nick sier «jeg er stolt av deg», og datteren er overbevist om at moren vil like ringen fordi «den er kjempestor».

(©NTB)

 





Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no