Moby sjokkert over Amy Winehouse-konsert

(26.07.2011, sist oppdatert 26.07.2011)

Elektronikaartisten Moby sier han ble sjokkert over tilstanden til Amy Winehouse under hennes siste konsert.

Moby var til stede da den britiske popstjernen forrige uke snøvlet seg gjennom repertoaret foran misfornøyde fans på en festival i Beograd. Elektronikaartisten spilte selv på festivalen. Han ble sjokkert av det han så.

 

- I det øyeblikket jeg kom ut av bilen, visste jeg at noe var galt. Fra bakrommet, kunne jeg høre at publikum buet høyere enn musikken, sier han ifølge The Hollywood Reporter.

 

- Amy bare sto der, svaiende fram og tilbake og mumlet innimellom. Hun var på scenen i ca. 30 minutter. Så forlot hun og ble liggende på en kasse på bakrommet. Jeg ble forskrekket, sier han.

 

Moby, som selv har vært edru i flere år, skulle ønske han kunne ha hjulpet henne. Begravelsen av den britiske popsangeren finner sted tirsdag. Bare nærmeste familie og venner vil være til stede, sier hennes talsmann.

 

Obduksjonen av musikeren, har ikke gitt noe resultat når det gjelder dødsårsaken. 27-åringen, som i årevis hadde problemer med alkohol og andre rusmidler, ble funnet død i sitt hjem i London lørdag ettermiddag.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no