Avslører meningen bak babynavnet

(18.07.2011, sist oppdatert 18.07.2011)

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da David og Victoria Beckham ble enige om navnet til den nyfødte datteren.

Søndag fødte Victoria Beckham datteren Harper Seven på et sykehus i Los Angeles. Brødrene Brooklyn, Romeo og Cruz kunne dermed glede seg over å ha fått en lillesøster.

 

Ifølge forklarer den stolte faren meningen bak navnet på Facebook: - Vi bruker mye tid på våre barns navn. Og Harper er et navn vi har elsket over lang tid, og det er mange grunner til det. En av grunnene er at Harper er et gammelt engelsk navn, noe vi elsker, en annen grunn er at Victorias favorittbok er «To Kill a Mockingbird» av forfatteren Harper Lee. Dette er en veldig sterk, lidenskapelig bok, så det er der Harper kommer fra.

 

Mellomnavnet til den lille jenta, Seven, er det samme nummeret som pappa David Beckham hadde på ryggen i sine glansdager i Manchester United og det engelske landslaget. Men dette skal ikke være hele grunnen til at foreldrene valgte nettopp dette mellomnavnet: - En av årsakene til at vi ønsket Seven var fordi navnet symboliserer en åndelig oppfatning. Det er sju underverk i verden, sju farger i regnbuen. Og, i mange kulturer i verden, blir sju regnet som et lykketall.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no