- Nicolas Cages sønn i blodig drama

(05.07.2011, sist oppdatert 05.07.2011)

Politiet skal ha blitt tilkalt etter at Weston Cage (20) nok en gang gikk berserk - denne gangen i sitt eget hjem.

Ifølge var det blod i hele leiligheten etter slåsskampen søndag. Kilder nettstedet har vært i kontakt med forteller at en kvinne, mest sannsynligvis Weston Cages kone Nikki, ringte nødtelefonen for å få hjelp.

 

Vitner sier Nikki slo Weston Cage med en flaske, slik at han fikk kuttskader i armen. Hans kone skal også ha fått synlige skader i slåsskampen, dersom vi skal tro kjendisnettstedet. Det er kun få dager siden paret kom hjem fra rehab.

 

Dette er ikke første gangen Nicolas Cages sønn har havnet i trøbbel. Forrige måned havnet 20-åringen på sykehus for utredning etter at han gikk berserk på et utested. Rockeren skal ha blitt svært aggressiv da treneren fortalte ham at han ikke kunne spise noe fra spisestedets meny.

 

Politiet ble tilkalt og skuespillersønnen skal ha blitt påsatt håndjern og sikret på en båre med stropper. 20-åringen skal så ha blitt fraktet til et lokalt sykehus, hvor hans mer berømte far ventet.

 

Weston og Nikki annonserte sin forlovelse i april på Facebook, og giftet seg en uke senere om bord i en yacht utenfor kysten av New Orleans.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no