- Ville bli Maria

(20.05.2011, sist oppdatert 20.05.2011)

Mens Arnold Schwarzenegger legger comebacket sitt på is inntil videre, kommer det stadig nye avsløringer om forholdet til elskerinnen.

Ifjor på denne tiden spanderte han nærmere 400.000 kroner fra sin private konto for å sikre henne et lån på huset, der den tidligere husholdersken nå bor med den 13 år gamle sønnen. Det viser lånedokumenter som TMZ.com har fremskaffet.

 

Kilder nær kvinnen har også opplyst til nettstedet at hun skal ha vært nærmest besatt av Schwarzeneggers kone Maria Shriver, og ønsket å «bli Maria». Mot slutten av den langvarige affæren skal kvinnen ha kledt seg i Shrivers klær og tatt på seg smykkene hennes.

 

Ifølge TMZ skal hun opp gjennom årene også ha gått til Maria Shriver for å spørre henne til råds om kjærlighet, og også ha fått gode tips under graviditeten. Kvinnen skal ha sagt til sine venner at hun var mer av en kone for Schwarzenegger enn Shriver var, fordi hun «alltid var der for ham» - i ekteparets eget hus.

 

Derfor var det ikke overraskende at Maria Shriver valgte å forlate parets felles hjem da ektemannen omsider røpet affæren, mener mange.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no