Gahan hedret for edruelighet

(09.05.2011, sist oppdatert 09.05.2011)

Depeche Mode-vokalisten Dave Gahan holdt på å stryke med av en overdose på 90-tallet. Nå blir han hedret for at han har holdt seg unna narkotika og alkohol et drøyt tiår.

Det var fredag at Dave Gahan ble hedret i Los Angeles av en organisasjon som hjelper musikere som «havner på kjøret».

 

Det var sjuende gang at årlige MusiCares MAP Fund Benefit-konserten fant sted, og til stede var også Aerosmith-frontmannen Steven Tyler, Smashing Pumpkins-sangeren Billy Corgan, Go-Go-gitaristen Charlotte Caffey, Billy Idol og regissøren Cameron Crowe, melder nyhetsbyrået Reuters.

 

Gahan opptrådte på festen - og hans bandkollega Martin Gore dukket overraskende opp og sang med på låten «Personal Jesus». Gjestene betalte stive priser for å få bivåne showet hvor man også kunne få servert middag - men, naturlig nok, ikke alkohol.

 

Gahan (48) uttalte til Reuters at det krever disiplin å leve et liv uten narkotika og alkohol: - Dersom du sitter hos en barberer, vil du før eller siden få deg en hårklipp. Så jeg henger ikke med folk som blir høye, jeg er ikke særlig sterk. Det er gøy å feste, og jeg har hatt det mye moro, men jeg har vel strengt tatt brukt opp alle bongene i den avdelingen, sa han blant annet.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no