Jesse James forklarer utroskap i bok

(05.05.2011, sist oppdatert 05.05.2011)

Jesse James forsøker nå å forklare hvorfor han var utro mot Sandra Bullock - og gjør det i en ny bok.

Jesse James skapte store overskrifter da det ble kjent at han hadde bedratt en av verdens største filmstjerner, Sandra Bullock, med en tatoveringsmodell.

 

Motorsykkelentusiasten har nå skrevet bok om eskapadene - og han mener påkjenningene ved å være gift med en av verdens mest berømte kvinner må ta noe av skylden.

 

I sin biografi «American Outlaw» skriver han at han etter hvert følte seg som et vedheng som Sandra Bullocks ektemann og en reality-TV-stjerne, snarere enn å være noe i kraft av sin egen person.

 

Han skriver blant annet: «Du er fanget, tenkte jeg plutselig. Det kom ut av det blå, men det var som om et lys gikk opp for meg. Jeg kunne aldri slippe unna. Ikke for et øyeblikk. Det føltes som et stort tap, og jeg følte meg desperat etter frihet. Jeg slapp opp for ting å gjøre som ga meg frihetsfølelse. Utroskap, dessverre, meldte seg på denne listen».

 

Etter skilsmissen har Jesse James funnet lykken med den profilerte tatoveringsmodellen Kat Von D, mens Sandra Bullock har brukt tiden sin på adoptivsønnen Louis. Hun sier bruddet har gjort henne til en bedre person, melder Radar Online.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no