Ron Wood «venner» med Ekaterina

(04.05.2011, sist oppdatert 04.05.2011)

Rolling Stones-rockeren Ronnie Wood har bedt ut ekskjæresten Ekaterina Ivanova, selv om han fremdeles er sammen med hennes brasilianske etterfølger.

Talsmenn for 63 år gamle Wood bekrefter at han og 22 år gamle Ekaterina nå «er venner». Derimot er Ana Araujo (31) lite begeistret for at Wood har gått bak ryggen hennes og spurt om å få møte igjen den russiske ekskjæresten.

 

Ronnie forlot kona Jo i 2008 for å slå seg sammen med Ekaterina, en cocktailvertinne som han møtte på bar. De var sammen i 14 måneder før det tok slutt da Wood ble arrestert for å ha vært voldelig mot henne. Så slo rockeren seg sammen med brasilianske Ana, som underviser i polo.

 

- Ronnies kjærlighetsliv er aldri enkelt. Ana har vært bra for ham og fått ham til å roe seg ned. De har levd tett på hverandre i et år men han har fremdeles følelser for Ekaterina. Han er aldri langt unna å trykke på selvødeleggelsesknappen, sier en kilde nær Wood til The Sun.

 

Etter å ha kranglet med Ana om Ekaterina, ringte han så til ekskona Jo for å få råd. Hun skal angivelig ikke ha mye til overs for alt rotet han lager, sier kilden videre til avisen.

 

- Ronnie gjør slik han alltid har gjort: Havner midt i suppa og ringer så rundt til gamlekjærestene sine for å få medlidenhet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no