Toni Braxton tvunget til å lære om økonomi

(26.04.2011, sist oppdatert 26.04.2011)

Den gjeldstyngede sangeren Toni Braxton kan nå vise frem et papir på at hun bør kunne styre økonomien sin heretter.

I fjor erklærte Braxton (43) seg konkurs, og hevdet at hun hadde mellom 10 og 50 millioner dollar - mellom 53 og 270 millioner kroner! - i gjeld.

 

Som del av konkursbehandlingen ble Toni Braxton pålagt å ta et kurs i personlig økonomistyring, noe hun nå har gjort, melder TMZ - som har kopi av sluttattesten, som viser at Braxton fulgte kurset på nett og var ferdig 15. april.

 

Toni Braxton, som i sin tid solgte mer enn 40 millioner album, skyldte penger i øst og vest i fjor - både på hoteller, på sykehus og i klesbutikker så vel som til skatteetaten, skuespillernes fagforening og til et skadedyrfirma.

 

Også i 1998 søkte hun om konkursbegjæring. Det siste året har vært tøft for Braxton, som før jul medgikk overfor CBS at hun lider av immunforsvarssykdommen Lupus.

 

Kanskje deler hun sin nye kunnskap om økonomistyring i realityserien «Braxton Family Values», der hun stiller opp sammen med sine fire søstre Traci, Trina, Towanda og Tamar. Tidlig på 80-tallet opptrådte de sammen som The Braxtons, før Toni ble oppdaget og løftet frem.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no