Lady Gaga: - Føler meg ofte som en taper

(26.04.2011, sist oppdatert 26.04.2011)

Lady Gaga er svært åpenhjertig i en ny dokumentar. Her lar hun kamera filme henne mens hun gråter, og hun sier at hun fortsatt sliter med selvfølelsen.

Man skulle tro hun var en påle av selvsikkerhet, med sine dristige antrekk og storstilte, utsolgte liveshow.

 

Men artisten Lady Gaga forteller en annen historie i en HBO-dokumentar som titter bak kulissene på hennes Monster Ball-turné. Her gråter artisten i sminkerommet og sier hun fortsatt sliter med selvtilliten. Hun sier:

 

- Noen ganger føler jeg meg fortsatt som den lille taperungen på videregående skole, og jeg må ta meg kraftig sammen. Hver morgen må jeg si til meg selv at jeg er en superstjerne slik at jeg kan komme meg gjennom dagen og være der for fansen min, og være for dem det de trenger at jeg skal være.

 

Hun legger til: - Jeg kan fortsatt føle at folk er ute etter å ødelegge meg. Men jeg kan ikke ødelegges, vil ikke ødelegges og du kan aldri ødelegge mitt kongerike - som er fansen min.

 

- Jeg kjemper for alle unger som er som meg, som føler som jeg gjorde - og føler det jeg fortsatt føler. Men folk vet ikke hvor mye autentisitet og genuint blod som driver meg, de ser bare parykker og leppestift og de stenger av og forstår ikke. Det sårer, fortsetter hun. Så ber hun Gud om styrke før hun går ut på scenen for å møte publikum i New York.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no