Sheen tvitrer optimistisk etter showet

(04.04.2011, sist oppdatert 04.04.2011)

Selv etter helslakt og opprørte fans ser det ikke ut til at Charlie Sheen har gitt opp.

Den noe problemforfulgte skuespilleren satte opp sitt enmannsshow «Charlie Sheen Live: My Violent Torpedo of Truth / Defeat is Not an Option» i Detroit og Chicago i helgen.

 

Og selv om showet slaktes har skuespilleren tvitret følgende beskjed: "Chicago VINNER! Team Sheen VINNER! Dette ville ikke ha vært mulig uten dere, folkens. Tusen hjertelig takk.

 

Showet så ikke ut til å slå an åpningsdagen 2. april i Detroit. Her meldes det om buing og at enkelte forlot salen før det hele var over. Enkelte ropte også at de ville ha pengene tilbake, og mente underholdningsverdien var lik null.

 

Men historien er en annen når det kommer til Chicago dagen etter. Her skal Sheen ha vært i bedre form - og høstet endatil stående ovasjoner da det hele var overstått, melder Daily Mail. I Chicago fikk skuespilleren også desto mer hjelp på scenen, blant annet fikk han sine to kjærester, Bree Olsen og Natalie Kenly, opp på scenen hvor han takket og kysset dem.

 

Sheen spøkte om sin oppførsel i narkotikarus. Det skal også ha slått godt an da Sheen åpnet opp for en spørsmål- og svar runde med salen i Chicago, og her ble skuespilleren blant annet konfrontert med at han har benyttet seg av prostituerte. Til dette svarte han: «Jeg hadde millioner å bruke. Og jeg slapp opp for ting å bruke dem på».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no