Heather filmer mens hun kjører bil

(09.03.2007, sist oppdatert 09.03.2007)

Nå får Heather Mills gjennomgå også av trafikkekspertene, etter at hun kjørte sin digre Mercedes firehjulstrekker midt i byen - samtidig som hun videofilmet folk rundt seg.

Mills mener ifølge britisk presse at hun forfølges, så hun har lenge videofilmet folk som befinner seg i nærheten av seg. Hun sier hun er redd for å ende opp som John Lennon. Men nå bruker hun kamera også bak rattet.

 

Hun skulle hente Mark Payne, en tidligere livvakt, på stasjonen i Brighton da hun syndet stygt mot veitrafikkreglene.

 

- Hun kjørte ut fra stasjonen mens hun holdt kameraet og så ut av bilvinduet. Så satte hun opp farten og kjørte mot rødt lys lenger nedi veien. Det er ikke mulig at hun hadde full oppmerksomhet på veien. Det var flaks at det ikke skjedde en ulykke, sier et øyenvitne til Evening Standard.

 

Torsdag kveld fikk Heather Mills gjennomgå for sin kjøring av britiske veitrafikkeksperter, i blant annet AA og RAC. For det hele ble behørig dokumentert, nettopp siden det var fotografer til stede.

 

- Å kjøre når man er distrahert, det være seg av mobilbruk, spising, røyking eller bruk av annet audio eller visuelt utstyr, er ekstremt farlig, fastslår Robin Cummins i RAC.

(©NTB)

 

 





Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no