Får Charlie Sheen tilbake jobben?

(22.03.2011, sist oppdatert 22.03.2011)

Mandag fløy ryktene vilt i Hollywood om at Charlie Sheen var tilbudt å få tilbake jobben.

Det var NBC News som siterte kilder nær Sheen på at TV-selskapet CBS hadde tilbudt ham gamlejobben tilbake - som Charlie Harper i suksesserien «Two and a Half Men».

 

Som kjent ble Sheen oppsagt fra jobben etter lengre tids uforutsigbar og merkelig oppførsel, der han blant annet skjelte grovt ut serieskaperen selv. Noen avtale skal ikke ha blitt gjort foreløpig, og diskusjonene pågår angivelig fremdeles, skriver Reuters.

 

I avdelingen for øvrige Sheen-nyheter melder TMZ at resultatene av narkotikatestene som han og ekskonen Brooke Mueller tok 11. mars er kommet. Og for Charlie Sheens del viser prøvene at han ikke har brukt dop - noe som i følge nettstedet vil gjøre det mulig for ham igjen å møte sine unge tvillingsønner Max og Bob, dog under oppsyn.

 

Muellers resultat er ikke kjent. Samtidig skriver People at hun ikke akter å be om å forlenge besøksforbudet. Bare to uker etter at hun i retten hevdet at eksmannen hadde kommet med drapstrusler mot henne, entes de om en hemmelig barnefordelingsavtale.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no