Foster angrer ikke på Gibson-valget

(17.03.2011, sist oppdatert 17.03.2011)

Skuespiller og regissør Jodie Foster forsvarte onsdag sitt valg av Mel Gibson for hovedrollen i filmen «The Beaver».

Hun sier i intervjuet som er sitert av Reuters at hun ikke har noe anger når det kommer til skuespillervalget - selv om hans personlige problemer førte til at filmen ble forsinket. - Åpenbart foregikk det alle slags ting da filmen var ferdig, sa hun da filmen fikk premiere under Austins South by Southwest kunstfestival. Hun la til:

 

- Men jeg har absolutt ingen anger når det kommer til at han er i filmen - og innsatsen hans. Men filmen bød på den største utfordringen så langt i karrieren for meg, ettersom jeg måtte balansere drama og komedie.

 

Filmen skulle egentlig fått premiere i fjor og konkurrert i årets Oscar-sesong - men får nå i stedet USA-premiere i mai.

 

Utsettelsen kom etter at en rekke opptak av det som hevdes å være Gibson ble lekket på nettsiden Radaronline.com. I opptaktene hører man en mann komme med rasistiske og sexistiske kommentarer til Oksana Grigorieva, Gibsons eks. Verken Gibson eller hans talspersoner har kommentert opptakene. Så sent som sist uke måtte han møte i retten for å forklare seg om forhold som dreiere seg om vold og trusler mot Grigorieva etter det bitre bruddet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no