Ryan Phillippe har nysgjerrig mor

(11.03.2011, sist oppdatert 11.03.2011)

Da Ryan Phillippe var gjest hos talkshowvert Ellen DeGeneres måtte han svare på nærgående spørsmål. Akkurat slike som han får av moren sin.

- Folk trenger å vite disse tingene, spøkte Ellen DeGeneres da hun spurte ut skuespilleren, skilt fra Reese Witherspoon som han har datteren Ava med, om hans sivilstatus.

 

- Jeg dater, ikke like sultent som bladene hevder, svarte Phillippe (36), og avslørte at han likte sterke kvinner med humor. De siste månedene har han datet Amanda Seyfried.

 

Ellen DeGeneres spurte også om foreldrene hans følger med på alt som skrives om sønnen, og fikk et kontant svar:

 

- De er altfor opptatt av dette, svarte Ryan Phillippe og fortalte at moren hadde vært syk og derfor hatt tid til å tilbringe hele dagen foran datamaskinen. Der følger hun med på hva som skrives om sønnen, også i kommentarfeltene, og reagerer ofte negativt på det. Særlig en betegnelse likte moren dårlig:

 

- Hun sa «jeg leste at de kalte deg en DILF. Jeg liker det ikke, men hva betyr det egentlig, Ryan?». Jeg svarte, «vel, mor, det betyr at jeg er en far som de gjerne vil ha sex med», og så hører jeg faren min i bakgrunnen «sa han hva det betød?». Og moren min roper tilbake til ham at «de vil gjerne ha sex med ham».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no