Viste «True Blood»-forsmak

(07.03.2011, sist oppdatert 07.03.2011)

I helgen viste «True Blood»-skaperen Alan Ball sammen med skuespillerensemblet frem glimt fra den kommende fjerdesesongen.

I USA er det i juni klart for sesong 4 av den populære og prisvinnende serien om Sookie Stackhouse og hennes vampyrkjærester i de dampende hete sørstatene.

 

Og foran 500 fans samlet på fjernsynsfestivalen Paleyfest i Beverly Hills i helgen viste Ball et klipp av en scene der Jessica, Hoyt og Pam havner oppi en anti-vampyrprotest utenfor baren Fangtasia.

 

Men ellers ville han røpe lite om det kommende plottet, utover at kjærlighetsfirkanten (!) mellom Sookie, Bill, Eric og varulven Alcide fortsetter.

 

Anna Paquin fortalte dessuten ifølge Entertainment Weekly at Sookie vender tilbake fra alveland «forandret», men fremdeles «uerfaren og ny med dette alvegreiene».

 

- Temaet er ekte blod, mer ekte blod. Vi ønsker bare å gjøre denne fantastiske, virkelighetsflyktende, følelsesladde, sexy, romantiske, skremmende reisen sammen med dem fordi det virkelig er moro, oppsummerte Alan Ball.

 

Her i Norge starter tredje sesong med «True Blood» på NRK 3 tirsdag.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no