Politiet hentet Sheens barn

(02.03.2011, sist oppdatert 02.03.2011)

Charlie Sheen drives fra skanse til skanse. Tirsdag kveld melder People at politiet skal ha hentet tvillingsønnene hans. Samtidig har ekskonen Brooke Mueller fått retten til å ilegge ham besøksforbud.

- Jeg er svært bekymret for at Sheen er midlertidig sinnssyk. Jeg frykter sterkt at han skal finne meg og angripe meg, og jeg er også svært redd for barnas sikkerhet når de er hos ham, sier Mueller i rettsdokumentene, ifølge People.

 

En dommer har midlertidig fratatt Sheen omsorgen for to år gamle Max og Bob, og også beordret ham til å holde seg minst 100 meter unna Brooke Mueller. Han får heller ikke kommunisere med henne.

 

Senest i forrige uke reiste Mueller på i privatfly sammen med Sheen - samt pornostjernen Bree Olson og en modell. Men Mueller avbrøt ferien underveis. Nå kommer hun med beskyldninger om at Sheen igjen skal ha vært fysisk og verbalt stygg med henne, både på ferieturen og da hun skulle hente tvillingene denne uken.

 

Nå blir det høring 22. mars for å se om besøksforbudet skal forlenges. I en tekstmelding til People om han aktet å kjempe for omsorgen for sønnene, svarte Charlie Sheen slik:

 

- Født klar. Vinner.

 

Til TMZ sier Sheen at han «uansett hadde tenkt å holde seg 100 parsecs unna henne». Et «parsec» er et uttrykk fra «Star Wars»-filmene og betyr 3,26 lysår.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no