Bridget Jones gjør comeback

(28.02.2011, sist oppdatert 28.02.2011)

Renée Zellweger har endelig takket ja til å spille Bridget Jones i en tredje film om singelikonet.

Ifølge The Sun måtte imidlertid produsentene love henne at hun skulle slippe å legge på seg for å spille flausedronningen igjen.

 

En kilde sier: - Renee hadde ingen reservasjoner så fort hun fant ut at hun ikke måtte bli feit igjen. Hun hatet å gå så mye opp for de to forrige filmene.

 

Også Hollywoods heteste navn etter Oscar-festivitasen, Colin Firth, skal være klar til å begi seg inn i Bridget-universet igjen.

 

- Colin har alltid hatt lyst til å gjøre en tredjefilm. Og nå tror han det vil være en perfekt film å gjøre etter «Kongens tale», ettersom den er så annerledes. Han liker også ideen om at de nå er gift og har unger, nå er alle karakterene eldre, sier kilden til The Sun.

 

Hugh Grant skal også være forespurt om å gjenta innsatsen som lurendreieren Daniel Cleaver. Og tidligere denne måneden sa Grant til BBC: - Jeg vil jo egentlig ikke være del av en evigvarende farse, men vi begynner jo alle å bli så gamle! Ideen med Mark, Daniel og Bridget i en avansert og forverret tilstand kan bli ganske morsom. Vi lager tross alt komedie.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no