Scorsese og DiCaprio går sammen igjen

(17.02.2011, sist oppdatert 17.02.2011)

Det er duket for et femte samarbeid mellom regissøren Martin Scorsese og skuespiller Leonardo DiCaprio.

Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio samarbeidet sist med spillefilmen «Shutter Island». Og nå er det klart for et femte filmsamarbeid, etter at Martin Scorsese nå er bekreftet som regissør for «The Wolf of Wall Street». Filmen blir basert på Jordan Belforts memoarer.

 

Prosjektet har vært på trappene siden mai 2007. Det har vært noen runder angående regissørjobben - men nå er altså mesterregissøren Scorsese om bord.

 

I filmen får vi følge Belforts dramatiske reise til toppen og bunnen av Wall Street - og det harde partylivet og tumultene i hans privatliv skal også skildres, melder Variety.

 

Belfort ble pågrepet i 1998 og anklaget for svindel og hvitevasking. Han måtte sitte 22 måneder i fengsel. Nå har han imidlertid vært edru i 14 år, og er blitt en kjent foredragsholder samt at han har engasjert seg svært i Frelsesarmeen.

 

- Etter at filmen har vært planlagt i fire år, er det en stor glede for meg å ende opp med å jobbe med Leo og Marty på dette prosjektet, uttalte Belfort selv onsdag. Han la til:

 

- De er den ultimate drømmeteamet - så det har vært verdt ventetiden.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no