Arnold: - Jeg er tilbake

(11.02.2011, sist oppdatert 11.02.2011)

Arnold Schwarzeneggers mest berømte filmreplikk er «I‘ll be back». Og nå fastslår han at han er tilbake for alvor som actionhelt i Hollywood.

- Spennende nyheter. Mine venner på CAA (hans manager) har i 7 år spurt meg om når de kan ta forespørsler på alvor. I dag ga jeg dem grønt lys, tvitret Schwarzenegger torsdag.

 

Det er én måned siden 63-åringen var ferdig med to perioder som California-guvernør, og spekulasjonene raste om hvorvidt han ville vende tilbake til kinolerretet - eller prøve seg som politiker på nasjonalt nivå.

 

Og valget hans falt på Hollywood, melder Reuters. Dermed får filmbyen tilbake en god, gammeldags, fåmælt, men handlekraftig actionhelt - der den nye filmhelten er mer av Matt Damons mildere «Jason Bourne»-type.

 

Arnold Schwarzenegger har jevnlig sørget for å dukke opp på filmlerretet, sist i kameraten Sylvester Stallones actionthriller «The Expendables», der han spilte leiesoldatleder.

 

Riktignok slet sterke-Arnold en smule med å nå de samme rekordinntektene for filmene sine på slutten av forrige runde av filmkarrieren. Men med siste film før han ble politiker på heltid, den tredje «Terminator»-filmen fra 2003, suste pengene inn igjen: Den spilte inn 433 millioner dollar, over 2,5 milliarder kroner, på verdensbasis.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no