Beckham hjalp strandet bilist

(10.02.2011, sist oppdatert 10.02.2011)

David Beckham kom en ulykksalig bilist til unnsetning nylig.

Onsdag kom fotballesset over en mann ved navn Paul Long, som hadde fått motorstopp på de travle veiene i Ware, Hertfordshire, sørøst i England. I baksetet satt to barn, og det regnet tungt. Det var da Long forsøkte å skyve bilen ut til siden at Beckham trådte inn i bildet.

 

Long sa følgende til BBC Radio 5 etter hendelsen: - Bilen fikk motorstopp da vi nærmet oss en rundkjøring. Etter 10 minutter stoppet en bil og en skikkelse steg ut - iført hettegenser. Da han kom nærmere så jeg at det var David Beckham.

 

- Han spurte om vi var OK, og jeg sa: «Kan du hjelpe til med å dytte bilen til siden?» Det gjorde han. Så spurte han igjen om alt gikk bra. Da han gikk bort sa jeg: «Takk David, jeg er virkelig glad i deg».

 

Og fotballfrelste Long innrømmer at han var overrasket over 35-årige Beckhams «sportsånd». - Jeg har alltid beundret ham, men nå er jeg hans største fan. Men jeg føler meg litt dum siden jeg sa at jeg er glad i ham. Uansett: Han er en topp fyr som trosset regnet for å bidra.

 

For tiden er David Beckham i Storbritannia for å trene med fotballaget Tottenham Hotspurs. 24. februar vender han tilbake til Los Angeles og laget Los Angeles Galaxy, skriver britiske The Mirror.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no