Aguilera bommet på nasjonalsangen

(07.02.2011, sist oppdatert 07.02.2011)

Christina Aguilera bommet på teksten til USAs nasjonalsang - og kunne ikke gjort det et verre sted.

Hun skulle nemlig fremføre «Star Spangled Banner» før avsparket i Super Bowl-finalen på Cowboys-stadion i Texas. 100.000 publikummere var til stede, mens anslagsvis 100 millioner fulgte TV-overføringene.

 

Aguilera «var knust», sier en kilde som var til stede backstage da sangeren kom dit etter opptredenen, som er hennes hittil største i karrieren.

 

- Hun vet at hun gjorde en kraftig bommert. Det er en ære å bli spurt, og hun skuffet både seg selv og Amerika. Hun vil ikke ha noen rundt seg. Alle sier hun var flink, men hun kjenner sannheten, sier kilden til Popeater.com.

 

Det var fjerde linje i første vers som hun bommet på. Da begynte nemlig Aguilera å gjenta teksten fra andre linje, før hun innså at hun tok feil. Hun klarte å ro det hele i land ved å legge hele sin sjel ned i de siste fire linjene av sangen, meldes det.

 

Og Christina Aguilera skal ha for forsøket: Ved tidligere finaler har utøverne blitt kritisert for å ha mimet til en tidligere innspilt versjon - nettopp for å unngå at det blir tull.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no