- Gibson hadde dødsønske

(02.02.2011, sist oppdatert 02.02.2011)

Skuespilleren Mel Gibson sjokkerte i 2006 med antisemittiske uttalelser til politimenn. Men han skal ha hatt helt andre tanker bak oppførselen sin.

Ifølge Vanity Fair var Gibson inne i en svært vanskelig periode etter at kona hadde forlatt ham. Hendelsen med politimennene i Malibu, der han langet ut mot jødene, skal ha vært et forsøk på å begå selvmord ved å bli drept av politiet.

 

- Han følte at han totalt hadde feilet som menneske. Mel forsøkte å bli drept av politiet. Jeg tror ikke dette handlet om antisemittisme. Jeg tror han prøvde å få fyren til å trekke pistol og skyte ham, sier en venn av Gibson til Vanity Fair.

 

Like før han ble stoppet av politiet, skal Gibson ha sagt farvel til alle gjestene på restauranten han og noen venner hadde besøkt.

 

- Jeg tror det som skjedde den kvelden var et endelig farvel. Han fortalte meg at når han drakk, så våknet en annen karakter i ham til live, sier Dean Devlin, som var med på å produsere «The Patriot».

 

- Jeg kjenner Mel, og jeg vet at han ikke er den personen som er blitt karakterisert etter dette, sier Danny Glover, som spilte mot Gibson i «Lethal Weapon».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no