Gemma Ward snakker om Heath Ledger

(02.02.2011, sist oppdatert 02.02.2011)

Nå snakker Gemma Ward - som snart blir å se som havfrue i den nye «Pirates of the Caribbean»-filmen - for første gang offentlig ut om sitt forhold til Heath Ledger.

Det ryktes at de datet i tiden rett før han ble funnet død i januar 2008. Nå forteller Ward at de fant hverandre i en tid da begge slet med problemer.

 

- Jeg møtte ham og sa «hør her, moren min bor hos meg akkurat nå, jeg har en vanskelig tid og jeg er ikke interessert i et seriøst forhold med noen akkurat nå». Og han var «ja, men la oss være der for hverandre gjennom de harde tidene». Og så utviklet forholdet seg, og vi begynte å møtes, forteller Ward til Sydney Morning Herald.

 

Selv om de møttes i New York, minnes Gemma Ward i dag tiden de sammen tilbragte i australske Perth med stor glede.

 

- Vi var begge fra Perth, det var på en tid hvor det er vakkert i Perth og begge familiene våre var der. Vi møtte hverandres familier, og var i stand til å holde oss utenfor ethvert rampelys og slapp å møte folk eller forfølges av pressen. Vi levde i en magisk verden der ingen forstyrret oss, forteller hun.

 

Om Ledger har Gemma Ward bare godord å komme med:

 

- Det var ingen som ham, og det vil det heller aldri bli. Jeg er bare så takknemlig for at jeg fikk møte ham og komme så nær ham som jeg gjorde.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no