Diddy ga sønnen en limousin

(01.02.2011, sist oppdatert 01.02.2011)

Når Diddy blir glad, blir han gavmild - veldig gavmild. Da sønnen Justin Dior Combs nylig fikk bra karakterer, ga pappa ham en limousin.

17 år gamle Justin gjorde det så bra på skolen at Diddy spanderte en Mercedes Maybach, verdt nærmere 2,3 millioner kroner, da sønnen feiret bursdag.

 

Og siden Justin allerede hadde fått standardutgaven - i den grad slike luksusbiler har noen standardutgave - da han fikk førerkortet i fjor, slo Diddy nå til med limousinutgaven, melder Popeater.com.

 

- Justin har vendt om og er nå en student på hederslisten, noe han ikke var før, så jeg ville gi ham noe ekstra. Det er en samlerutgave, så kanskje han vil bruke den på spesielle anledninger som den første daten med en jente, forteller den stolte far som legger til:

 

. Men som alle barna mine, så foretrekker han enkle ting fremfor dyre ting. Han har jordnær smak, hevder Diddy, Sean Combs. Selv om han har fem barn, har han også råd til å være spandabel - han skal være verdt nær to milliarder kroner, og er en av de rikeste i hiphopbransjen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no