Madonna med «Glee»-gjengen på turné?

(31.01.2011, sist oppdatert 31.01.2011)

Det ryktes at Madonna ønsker å ta med seg «Glee»-stjernene på verdensturneen hun planlegger.

Madonna skal i følge den ikke alltid like etterrettelige avisen News of the World ønske å ta med seg deler av «Glee»-ensemblet, blant dem Lea Michele og Corey Monteith, når hun drar i gang en ny turné mot slutten av året eller i 2012.

 

Hun ønsker angivelig å gjenskape fjorårets episode av fjernsynsserien, der «Glee» hyllet hennes egen artistkarriere - gjennom å fremføre hitlåtene hennes. Blant annet vakte Jane Lynch, som vant en Golden Globe-pris for sin innsats som seriens cheerleadertrener, oppsikt med sin fremføring av «Vogue».

 

- Madonna ønsker å sette nye rekorder og gjøre karrieren større enn noensinne. Fordi «Glee»-episoden med hennes musikk slo så godt an, kan det være planer for at ensemblet skal dukke opp, sier avisens kilde.

 

Madonnas foreløpig siste - og åttende - verdensturné var «Sticky & Sweet»-turneen i 2008 og 2009, som slo alle rekorder og ble den mest innbringende noensinne for en soloartist - med en inntekt på hele 2,4 milliarder kroner. Den bragte henne som kjent omsider til Norge.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no