- Frykter for Sheens liv

(28.01.2011, sist oppdatert 28.01.2011)

Skuespilleren Charlie Sheen er igjen i sladrepressens søkelys etter at han ble innlagt på sykehus torsdag med sterke magesmerter.

Ifølge Hollywood Reporter er det folk i skuespillerens nærhet som nå frykter for livet hans. Kilder forteller at sjefene på settet til TV-serien «Two and a Half Men» lenge har lett etter en mulighet til å få gitt skuespilleren profesjonell hjelp.

 

En kilde sier at det også før sykehusinnleggelsen ble diskutert hvor vidt TV-serien skulle settes på pause - slik at skuespilleren kunne få behandling for rusmisbruk. Sheen selv skal imidlertid ha motsatt seg dette: - De har håpet på en utslagsgivende hendelse som framtvang et opphold på klinikk for rusavhengige. De er redd Charlie kan ende opp død, man har tatt en dag av gangen, sier en kilde på settet.

 

- Dersom han gjorde noe som forsinket produksjonen eller satte ting på spill, ville de stoppet umiddelbart og tvunget ham på rehab, tilføyer en annen kilde.

 

Ifølge TMZ hadde skuespilleren vært på en 36 timer lang fest i sitt hjem i Hollywood før han ble sendt til sykehus med sterke smerter i mageregionen torsdag morgen. TMZ hevder videre at skuespilleren fikk en koffert med kokain på døra før festen satte i gang.

 

- Charlie har festet ganske hardt, men har møtt opp og gjort jobben sin. Alle liker ham for han er profesjonell, sier en annen kilde på TV-settet.

 

 

Sheen ble skilt fra Brook M

 (©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no