Cattrall kritiserer Gervais

(28.01.2011, sist oppdatert 28.01.2011)

«Sex og singelliv-stjernen» Kim Cattrall mener den britiske komikeren Ricky Gervais gikk for langt da han ledet Golden Globe-showet nylig.

Gervais serverte en rekke «på kanten»-vitser som omhandlet diverse film og TV-stjerner da han skulle introdusere dem på scenen. Flere har gått ut og tatt avstand fra vitsingen hans om alkoholproblemer, alder og utseende.

 

Nå er Cattrall (54) på banen og kritiserer stilen til den britiske komikeren, som blant annet sa følgende da han skulle introdusere lederen av The Hollywood Foreign Press Association, Philip Berk: «Jeg måtte nettopp hjelpe ham av toalettet og med å få tennene på plass».

 

Om den nye «Sex og singelliv»-filmen sa han: «Jeg var sikker på at Golden Globe-prisen for spesialeffekter ville gå til teamet som retusjerte filmplakaten». Han la til: «Jenter! Vi vet hvor gamle dere er! Jeg så en av dere i en episode av »Bonanza" (fra 1960-tallet, red.anm.).

 

Cattrall sa i et intervju med underholdningsprogrammet Extra at hun følte seg skuffet over uttalelsene, spesielt siden hun føler at fordommer rundt alder er noe som preger filmindustrien.

 

- Det er en veldig billig spøk ... Kanskje noen føler at man må si slike ting, men jeg gjøre i alle fall ikke det, sa hun ifølge theage.com.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no