Heidi Klum liker å lure barn

(26.01.2011, sist oppdatert 26.01.2011)

Heidi Klum lurer småbarn, men det er for moro skyld. Det sier hun om sin nye TV-serie «Seriously Funny Kids», som har premiere i februar.

- Jeg spiller dem et puss. Jeg får bli kjent med så mange barn og deres personligheter, men min egen favoritt er alltid skjult kamera, sier Klum og røper at hun sliter med å holde seg alvorlig og ikke le av ungene som går fem på oppleggene hennes, skriver People.

 

Heidi Klum forteller selv hvordan de lurte en liten moteinteressert jente. Supermodellen la ut til jenta om hvordan hun i årevis hadde vært blant verdens best kledde. Så lot Klum som om hun måtte vekk et ærend.

 

- Mens jeg er på vei vekk, ringer telefonen min. Jenta tar den, og det var en journalist som ringte og sa at «forresten så skal vi ha Heidi på forsiden som den verst kledde personen i verden, og du må fortelle henne det», sier Klum.

 

Og ifølge den lite medfølende firebarnsmoren hadde veslejenta et lite «sammenbrudd» - fortvilet over Klums skjebne og intetanende om at det var til ære for det skjulte kamera.

 

- Hun var så søt og hun var på min side. Det er så morsomt når disse tingene skjer og barna ikke vet at de blir filmet. Vi gjør mye av dette, og jeg elsker det fordi barna er så ærlige.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no