Lillebror kan slå ham til Oscar

(20.01.2011, sist oppdatert 20.01.2011)

Alexander Skarsgård har tatt Hollywood med storm - men lillebror Bill Skarsgård kan risikere å slå ham i Oscar-kappløpet.

Lillebroren på 20 år er nemlig enda et skritt nærmere Oscar-nominasjon med den svenske filmen «I rymden finns inga känslor». Filmen er blant de ni gjenværende utenlandske filmene som Oscar-akademiet nå har på listen sin. Den listen skal ned til de fem nominerte, som vil bli offentliggjort neste uke.

 

Bill Skarsgård stormer fremover med roller i en rekke svenske filmer, og innsatsen som aspergerrammede Simon i «I rymden ...» får suksesstorebroren til å kommentere overfor Expressen: - Jeg er 34 år og føler meg utrolig gammel!

 

Denne uken var det skandinavisk filmfestival i Los Angeles, og der møttes de to brødrene Skarsgård. Da fikk også Alexander se lillebroren på lerretet som Simon.

 

- Jeg er fryktelig stolt av Bill. Det er første gang jeg ser filmen. Jeg er stolt storebror i dag, sier Alexander. Kanskje får han og pappa Stellan konkurranse i Hollywood, der Bill har tilbrakt de siste to månedene og sier følgende om fremtiden i filmbyen:

 

- Det hadde vært kjempekult. Men vi får se, jeg tar en dag om gangen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no