Paltrow tilbake til «Glee»

(10.01.2011, sist oppdatert 10.01.2011)

Gwyneth Paltrow skal ha gjort et så pass solid inntrykk på innspillingsteamet bak den populære musikalserien «Glee» at hun nå er invitert tilbake.

Det er nettstedet EW som skriver at Paltrow skal gjøre rollen som vikarlærer Holly Holliday igjen - for to episoder av «Glee» til våren. Videre heter det ifølge ryktene at det vil oppstå romantiske vibber mellom nevnte Holliday og karakteren Will Schuester.

 

En av skaperne bak serien, Ryan Murphy, sier:

 

- Gwyneth kommer tilbake for hele to episoder. Hun kommer tilbake for å date Will (Matthew Morrison). De to har blitt veldig gode venner i det virkelige liv og har tydelig god kjemi. Hun kommer tilbake som forførerisk lærer. Gwyneth og jeg mailer og snakker om hva hun skal synge. Vi prøver å finne noe riktig fantastisk!

 

Ifølge samme mann vil hun dukke opp i episodene 15 og 16 og vil befinne seg hele tre uker på innspillingssettet i løpet av januar.

 

Samtidig meldes det at Lady Gaga har gitt grønt lys til «Glee»-produsentene slik at du kan bruke hennes nye singel, «Born This Way», i serien. Låta vil dukke opp i en episode i mars eller april.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no