Kristen slo Angelina og Jennifer

(06.01.2011, sist oppdatert 06.01.2011)

Vampyrene er ikke døde - iallfall ikke når det kommer til prisutdelingen People‘s Choice Awards. Der danket Kristen Stewart ut både Angelina Jolie og Jennifer Aniston som beste kvinnelige skuespiller.

For «Twilight»-sagaen, med filmen «Eclipse», var den store vinneren onsdag kveld i Hollywood, og hanket inn fire priser - inklusive beste film. Dermed fikk vampyrene også flere priser enn filmer som «The Social Network» og «Inception».

 

Men Robert Pattinson later til å være en smule ute, for selv om han var nominert som beste skuespiller klarte han ikke å vinne: I stedet gikk prisen til Johnny Depp for innsatsen i «Alice in Wonderland».

 

Hjerteknuservampyren Pattinson ble også danket ut i kategorien for yndlingsfilmstjerne under 25 år, der prisen gikk til Zac Efron.

 

På musikksiden samlet Eminem inn flest priser, både som beste mannlige artist, beste hiphopartist og - sammen med Rihanna - beste låt med «Love the Way You Lie». Rihanna på sin side vant pris for beste popartist.

 

I TV-kategorien vant «House M.D.» tre priser, både for beste drama, og beste skuespillere - som ble Hugh Laurie og Lisa Edelstein, og danket dermed ut «Glee».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no