Smith-familien fungerer uten regler

(14.12.2010, sist oppdatert 14.12.2010)

Jada Pinkett Smith - hardtarbeidende skuespillermor og gift med Will Smith - prøver å ikke ha noen spesielle regler som barna må følge.

Pinkett Smith forteller at hun og Will Smith forsøker ikke å tre regler ned over hodene på barna sine. Hun vil heller at Willow og Jaden skal finne sin egen vei.

 

- Vi har ikke regler. Vi kommer fram til avtaler. Barn er små mennesker, og vi er satt til å lede dem. Å prøve å herske over noen er alltid en illusjon, og det er ikke noe annerledes med barn, mener hun ifølge showbizspy.com.

 

I stedet, sier Jada, prøver de å komme opp med løsninger når de har ulike syn på ting, som tilfellet var da Willow gikk mot sin mors vilje og åpnet en side på et sosialt nettverk:

 

- Jeg sa hun ikke måtte gjøre det, og jeg ble så sint da hun gjorde det. Jeg sa: «Hva synes du jeg skal gjøre nå»? Willow svarte: «Mamma, ta datamaskinen fra meg». Og jeg svarte: «For hvor lenge»?"En måned", foreslo hun. Så det er forhandlinger. Jeg sier ikke at det alltid er perfekt. Jeg begår tabber og feil som alle andre, men jeg gjør mitt beste.

 

Skuespilleren mener også det er nesten uunngåelig at barna ender opp i underholdningsbransjen, men sier de fortsatt trenger ledelse for å få en mest mulig normal oppvekst. - Jeg er her for å lære dem hvordan de kan ta vare på seg selv, sier Jada videre. Og legger til, om yngstemann Willow (10):

 

- Hun er ikke den som brødfør oss. I de fleste situasjoner som dette er det barnet som underholder en hel familie. Men hun kan velge å gjøre så lite - eller så mye - som hun vil, slår skuespilleren fast i dette intervjuet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no