- Planlegger lite bryllup

(09.12.2010, sist oppdatert 09.12.2010)

Nicole Richie skal være i ferd med å planlegge et lite bryllup - der mange gamle venner, inklusive Paris Hilton, ikke vil bli invitert.

Lørdag hevder amerikanske medier at hun vil gifte seg med faren til sine to barn, rockeren Joel Madden. Det skjer på pappa Lionel Richies prakteiendom i Beverly Hills - der flyfotografier viser at en scene er blitt oppført over svømmebassenget, og store telt er satt opp i den store hagen.

 

- Nicoles bryllup blir lite, og mange mennesker som har spilt en rolle i livet hennes har blitt skåret vekk fra gjestelisten, hevder en kilde til New York Post.

 

«Lite» betyr kanskje noe litt annet i Richies kretser. Selv ønsker hun at stilen skal være preget av vintage og romantikk, skriver RadarOnline.

 

Blant de inviterte skal være Samantha Ronson og Christina Aguilera. Aguilera, som selv er i ferd med å skille seg, skal synge for venninnen.

 

- Hun ønsker å være der for Nicole, sier kilden videre.

 

Det er ikke første gang at bryllupsryktene har rast rundt Nicole Richie og Joel Madden - men denne gangen har de vart siden september, da E! Online meldte om et desemberbryllup.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no