Brystkreftofre raser mot P Diddy

(08.12.2010, sist oppdatert 08.12.2010)

To organisasjoner som jobber for å samle inn penger mot brystkreft beskylder hiphopmogulen Sean Combs - alias P. Diddy - for å ha sviktet dem.

Combs stilte nemlig opp som vertskap for et såkalt «Pink Party», som ble arrangert i november på nattklubben Glo på Long Island i New York til inntekt for brystkreftofre. Men de to foreningene hevder de ikke har sett snurten av noen penger i etterkant.

 

- Vi fikk ikke fem øre, sier Carolyn Spector, sjef for en organisasjon som hjelper underprivilegerte pasienter med brystrekonstruksjoner og andre operasjoner, til New York Post.

 

Det fantes ingen skriftlig avtale, bare et muntlig løfte om at de skulle få overskuddet fra arrangementet. Sean Comb hevder han ikke har gjort noe galt og ikke skylder de to organisasjonene noe som helst.

 

- Jeg vet ikke hva klubbeieren lovet meg, men det har ingenting med meg å gjøre, sier han til avisen.

 

Ifølge Glos eiere fikk P. Diddy «en betydelig sum» for å ha stilt opp som vert og konferansier - angivelig nærmere en halv million kroner. En talsperson for nattklubben sier at det elendige været gjorde at så få dukket opp at Glo tapte penger.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no