Jermaine Jackson betaler ikke for barna

(03.12.2010, sist oppdatert 03.12.2010)

Storebroren til Michael Jackson, Jermaine (55), skylder så mye i barnebidrag at førerkortet hans er blitt konfiskert.

Ifølge TMZ, som har sjekket rettsdokumentene, får han det ikke tilbake før han blar opp nærmere 100.000 dollar, i overkant av 600.000 kroner. Det krever L.A. County Child Supper Services.

 

Jermaine har sønnene Jaafar (14) og Jermajesty (10) med Alejandra Oaziaza, i tillegg til fem barn fra tidligere forhold. Han hevder han ikke eier nåla i veggen, men har ikke levert inn tilstrekkelig dokumentasjon til at bidragsmyndighetene vil senke summen på 18.000 kroner han månedlig skal ut med.

 

Samtidig har Alejandra og de to sønnene deres bodd gratis i Jackson-familiens store hus i Encino, der matriarken Kathrine har tatt hånd om sine barns ymse avkom. Inklusive Alejandras øvrige to barn - som hun har med Jermaines bror Randy. Og hun har ikke villet flytte selv på oppfordring.

 

I mars kom barnevernet nemlig til at barneflokken var for stor og ukontrollert, etter å ha blitt tilkalt da Jafaar angivelig nær skal ha skutt Michaels yngstesønn Blanket med en elektrosjokkpistol.

 

Nå skal huset pusses opp, slik at hele storfamilien må bo midlertidig et annet sted. Ifølge TMZ akter Katherine Jackson ikke å la Alejandra og barna få flytte inn igjen.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no