Ricky Martin takker foreldrene for støtten

(30.11.2010, sist oppdatert 30.11.2010)

Ricky Martin forteller i et nytt intervju at det var forbausende lett å fortelle foreldrene sine at han er homofil.

Popsangeren kom først i år offisielt ut av skapet. Han slapp også en selvbiografi der han skriver om sin ferd fra Puerto Rica til berømmelsen - og hans valg om å stå fram som homofil i mars.

 

Nå snakker han om all varmen og respekten foreldrene møtte ham med da han valgte å åpne opp. Han sier til Access Hollywood:

 

- Mamma spurte meg: «Kjære gutten min, er du forelsket?» Og jeg svarte: «Ja, mamma, jeg er forelsket». Hun spurte videre om det var i en mann - og da forsto jeg at dette kom til å bli lettere enn jeg hadde trodd. «Ja, mamma, det er en mann», svarte jeg henne.

 

Martin forteller videre om morens respons: - Jeg ble utrolig overrasket da hennes reaksjon var ordene: «Kom hit og gi meg en klem. Du er min sønn og jeg elsker deg, jeg vil alltid være her for deg». Det var et nydelig øyeblikk.

 

Også faren støtter sønnen, forteller Martin: - Min far ... han sa det i grunnen for meg. Jeg ville fortelle ham det, men han sa bare: «Du trenger ikke si noen ting som helst. Jeg er glad i deg sønn, og jeg vil bare at du skal være glad og lykkelig».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no